Buijserd Groenonderhoud

Bedrijven

Bij veel bedrijfspanden is een stukje groen te vinden dat onderhouden dient te worden.Buijserd Groenonderhoud is een betrouwbare partner om dit aan uit te besteden.

Visitekaartje voor uw bedrijf

Hoe uw bedrijfstuin erbij ligt kan voor bezoekers veel zeggen over hoe het gaat met uw bedrijf. Als het groen er netjes bij ligt valt het bezoekers misschien niet eens op, maar een rommelige en/of verwaarloosde buitenruimte kan de indruk wekken dat het slecht gaat met uw bedrijf. Een goede eerste indruk is van groot belang en het groen rondom uw bedrijfspand is daarbij erg belangrijk. Van kleine kantoortuinen tot grotere wooncomplexen, u kunt bij ons terecht. Onze werkzaamheden bestaan uit het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van groenprojecten. Veelal voeren wij het onderhoud uit op basis van onderhoudscontracten. Hiermee wordt u de zorg uit handen genomen.

Betrouwbare partner

Vertrouwen staat bij Buijserd Groenonderhoud hoog in het vaandel: 'afspraak is afspraak'. We maken heldere afspraken (zonder kleine lettertjes) en die komen we na. Werktijden zijn altijd in overleg en indien gewenst voeren wij het onderhoud buiten kantooruren uit.

Vaste contactpersoon

Tijdens alle contacten is Eibert Buijserd uw vaste contactpersoon. Ook de onderhoudswerkzaamheden worden door Eibert overzien en mede uitgevoerd. Dat garandeert snelle, duidelijke communicatie, en waarborgt de Eerlijke Kwaliteit die bij Buijserd Groenonderhoud voorop staat!


Buijserd Groenonderhoud    |    Eibert Buijserd    |    Kerkweg 3, 4122 GB  Zijderveld    |    Tel. 06 103 213 04    |    [email protected]